Daphne draaft door dekje

 49,95

Nieuw! Het Daphne draaft door paardrijdekje voor jouw paard of grote pony. Het dekje is gemaakt van een luxe satijnen stof. Aan de linkerzijde van het dekje zit mijn logo: een dravend paardje met drie hoefijzers in de vorm van een D, die voor ‘Daphne draaft door’ staan. Het dravende paardje is mijn eigen paard Uria!
Wat dit dekje uniek maakt, is het vakje rechtsonder. Zo kun je jouw spullen opbergen tijdens het paardrijden! Het vakje kun je afsluiten met een rits.

Tip: het dekje is onderdeel van het Daphne draaft door setje met het t-shirt. Zo ben je samen met je paard helemaal in stijl! Meer productfoto’s volgen nog. 

  • Vinkje Verzending binnen vijf dagen via PostNL
  • Vinkje Veilig betalen via iDeal en Bancontact
  • Vinkje Gratis kaart met handtekening bij iedere bestelling!
Artikelnummer: 10014 Categorie:

Beschrijving

Nieuw! Het Daphne draaft door paardrijdekje voor jouw paard of grote pony. Het dekje is gemaakt van een luxe satijnen stof en voelt stevig aan. Aan de linkerzijde van het dekje zit mijn logo: een dravend paardje met drie hoefijzers in de vorm van een D, die voor ‘Daphne draaft door’ staan. Het dravende paardje is mijn eigen paard Uria!
Wat dit dekje uniek maakt, is het vakje rechtsonder. Zo kun je jouw spullen opbergen tijdens het paardrijden! Het vakje kun je afsluiten met een rits, zodat je je spullen niet verliest tijdens het rijden. Ideaal voor bijvoorbeeld je telefoon, pasjes, ruiterpenning, of lunch tijdens een lange buitenrit. 

Tip: het dekje is onderdeel van het Daphne draaft door setje met het t-shirt. Zo ben je samen met je paard helemaal in stijl! Meer productfoto’s volgen nog. 

  • Glanzende en gladde buitenstof
  • Anatomische ruglijn voor een goede ligging op de rug van het paard
  • Uniek stikpatroon
  • Vaste singellussen
  • Zadellussen met klittenband
  • 100% polyester
  • Merk: Harry’s Horse

Welke maat moet ik kiezen? Het dekje is alleen beschikbaar in maat full. Je hebt de keuze uit een veelzijdigheid- of dressuur-vorm. Het dressuurdekje is iets groter en breder. Het veelzijdigheidsdekje is kleiner en ronder. Uria is een grote pony en past beide maten. Veelzijdigheid staat Uria net iets beter.
Pak een goed dekje van jouw pony en meet de lengte en breedte op. Kijk vervolgens naar onderstaande afmetingen, zodat je zeker weet welk dekje bij jullie past.

Full dressuur
Hoogte: ongeveer 23 centimeter
Breedte: ongeveer 25,5 centimeter

Full veelzijdigheid
Hoogte: ongeveer 21 centimeter
Breedte: ongeveer 26 centimeter

Extra informatie

Maat

Full dressuur, Full veelzijdigheid