Schleich tuig

Voordat ik Schleich video’s maakte, was ik heel druk bezig met iets anders. Ik maakte zelf tuig voor mijn Schleich paarden! Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik op mijn 12e startte met mijn eigen bedrijf Dreams For Horses. Op mijn webshop konden klanten een leuk setje samenstellen voor hun Schleich paarden. Wat de klant bestelde, bijvoorbeeld een groen halster, ging ik vervolgens maken. Ik verkocht tuig aan klanten over de hele wereld, zelfs Australië!

Toen mijn YouTube kanaal steeds meer begon te groeien en het aantal bestellingen ook steeds meer toenam, besloot ik langzaamaan om te stoppen met het maken van tuig. Het aantal bestellingen werd zo hoog, de wachttijd kon soms wel oplopen tot vier maanden en ondertussen was ik ook druk bezig met YouTube video’s. Ik besloot verder te gaan met YouTube en het maken van tuig op een lager pitje te zetten.

Het maken van Schleich tuig blijft nog steeds een hobby van mij. In mijn update video’s laat ik jullie altijd weten wat ik heb gemaakt voor mijn paarden. Af en toe verkoop ik nog nieuw handgemaakt tuig via mijn webshop, zoals de welbekende dekentjes. Helemaal gestopt ben ik dus niet, maar ik maak geen tuig meer op bestelling. Hou mijn Schleich update video’s of webshop in de gaten voor als ik weer tuig ga verkopen!