Schleich repaints

Ben je bekend met Schleich repaints? Nee? Schleich repaints zijn Schleich paarden, maar dan zelf geverfd (=gerepaint) in een andere kleur. Je geeft het paard een nieuw kleurtje. Repainten is iets wat ik heel leuk vind om te doen en jullie ook vaak terug zien op mijn kanaal. Ik heb in de loop der jaren ontzettend veel Schleich paarden gerepaint. Onderaan deze pagina zie je wat foto's. Ook heb ik een heleboel video's gemaakt waarin je Schleich repaints ziet, bijvoorbeeld de Schleich Updates, unboxings of zelfs mijn serie Paarden van YouTubers namaken als Schleich paard

Wil je ook leren Schleich repainten? Het repainten van Schleich paarden is erg leuk, maar het kan lastig zijn en het vergt veel oefening. Een tijdje geleden heb ik een video gemaakt waar ik tot in de puntjes uitleg hoe je zelf je Schleich paard kan verven. Ik leg uit wat je nodig hebt, hoe je een mooie vacht maakt, hoe je ogen maakt en nog veel meer. 

Kijk snel de video om te leren hoe je een Schleich paard maakt. Heb je een paard gerepaint na de video? Deel het op Instagram en vergeet mij niet te taggen! (@daphnedraaftdoor)

Nog meer inspiratie nodig?

Hopelijk inspireert dit jullie om ook iets leuks te maken voor je Schleich paarden. Heb jij nou iets gemaakt? Deel het op Instagram en tag mij @daphnedraaftdoor. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien!