Schleich paarden

Op mijn YouTube kanaal vind je ook veel video's over Schleich paarden. Schleich paarden zijn kleine kunststof beeldjes van ongeveer 10 centimeter hoog. Ik vind het ontzettend leuk om dingen voor mijn Schleich paarden te maken en dit weer te delen met jullie, via mijn YouTube video's of Instagram! 

Maar eerst even terug in de tijd. In 2011 begon ik met het sparen van Schleich paarden. Mijn eerste paard was de Tennessee Walker hengst. In die tijd ontdekte ik ook Schleich Hyves. Hyves bestaat inmiddels niet meer. Op Hyves had je een grote community met allemaal mensen die ook Schleich paarden verzamelden. Dat was echt super leuk! Je wisselde ideeën met elkaar uit en deed weer inspiratie op van anderen. Toen Hyves stopte, begon ik in 2013 met een Instagram account waarop ik foto's van Schleich paarden plaatste. Ik deelde foto's van mijn tuig, repaints, manege en nog veel meer. Het was altijd een uitdaging om foto's te maken op de allermooiste plekjes! Wist je bijvoorbeeld dat Madurodam een perfecte locatie is om foto's te maken met Schleich paarden? Inmiddels heeft mijn Schleich Instagram account meer dan 33.000 volgers. Ik ben niet meer zo actief als vroeger, maar af en toe plaats ik nog een leuke Schleich foto en hoop ik jullie weer te inspireren! Volg je mijn Schleich Instagram account al? Mijn Schleich Instagram account heet @schleichhorsesx.

Wil je meer weten over het bouwen van een Schleich manege, het maken van repaints of Schleich tuig? Bekijk dan snel de kopjes onder Schleich in het hoofdmenu!