In Memoriam: Snuf

Lieve allemaal, ik moet jullie iets vertellen wat heel verdrietig is... Zaterdag 12 september 2020 bleek Snuf ineens ziek. ‘s Ochtends kwam Snuf niet enthousiast zijn hokje uit en hij wilde geen andijvie. Gelijk had ik door dat Snuf buikpijn had, Bunny heeft zo vaak buikpijn gehad dat we de symptonen gelijk signaleren. We gingen naar de dierenarts en daar bleek dat Snuf inderdaad buikpijn had. Hij kreeg de juiste medicijnen. We zijn gauw weer naar huis gegaan en Snuf kon even bijkomen. De middag verstreek en we zagen nog geen verbeteringen; Snuf had nog niet gegeten of gepoept. Als een konijn langer dan 24 uur niet eet of poept, is dat ontzettend gevaarlijk. We begonnen met dwangvoeren en opnieuw medicijnen toedienen. Helaas zagen we nog steeds geen vooruitgang, hij ging erg achteruit. Rond 19:00 kon Snuf eigenlijk niet meer lopen. Mijn moeder nam hem mee naar binnen en we zagen hem steeds meer zijn kracht verliezen. Na een kort gevecht tegen de dood, is Snuf die avond in ons bijzijn helaas overleden. We zagen dit echt niet aankomen, Snuf is altijd zo sterk, kerngezond en nooit ziek geweest. Het ging zo raar en snel, we zijn allemaal erg verdrietig.. Geen blij konijntje meer zodra je buitenkomt, geen gekke sprongen meer en geen kusjes meer op je hand. We hebben wel ontzettend veel goede herinneringen, foto’s, filmpjes, en Bunny die ons nu troost biedt. Het blijft nog steeds onwerkelijk en dat zal nog even zo duren... Geniet van de tijd die je hebt met jullie huisdieren, het kan ineens zo voorbij zijn..

Bunny & Snuf

Als je mijn YouTube, Instagram of TikTok volgt, heb je mijn konijnen Bunny & Snuf vast wel eens langs zien komen! Bunny is heel goed in gek doen en Snuf is heel goed in springen. Ze zijn allebei 5 jaar oud. Hoe wij aan Bunny & Snuf zijn gekomen, is een gek verhaal. In 2016 kwam plotseling Bunny bij ons en in 2018 kwam ook Snuf bij ons. Wist je dat Bunny & Snuf broertjes van elkaar zijn? Vroeger konden ze samen met elkaar, maar tegenwoordig gaat dat helaas niet meer. Er is in het verleden iets tussen die twee gebeurd wat Bunny niet zo leuk vond. Bunny woont daarom binnen en Snuf buiten. Maar wat is er gebeurd? Dat heb ik eens verteld in een video op mijn YouTube kanaal. Die video is erg oud, maar één van de meest bekeken video's van mijn kanaal! 

Sinds kort verkoop ik via mijn website sleutelhangers met een plaatje van Bunny of Snuf. Ik heb de sleutelhangers zelfgemaakt. Wil je een leuk aandenken aan Bunny of Snuf? Wees er snel bij! Omdat ik de sleutelhangers zelf maak, heb ik er niet zoveel. Ga snel naar het kopje webshop om jouw sleutelhanger te bemachtigen!

Sleutelhangers Bunny & Snuf