Voor €100,- een zomerse outfit voor jou én je paard!

Ben je op zoek naar een leuke zomerse outfit voor jou en je paard, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Lees dan snel verder! Ik ben op zoek gegaan naar een complete set met een polo, rijbroek, sokken, paardrijdekje én paardensnoepjes. En dat allemaal voor €100,-!

Al jarenlang ben ik een trouwe fan van de producten van Fouganza Decathlon. Voor een betaalbare prijs scoor je een goed dekje, polo of mooie rijbroek. Deze keer zit er een spetterende kleur in de zomercollectie: oranje! Met deze kleur heb ik een leuke set samengesteld. En van onderstaande items heb je zelfs nog veel meer kleurkeuzes.

Blog 1jpg

Polo

Als eerste de zomerse polo. De polo zit luchtig voor de warmere dagen en zit niet zo strak om je heen. Heerlijk voor hoge temperaturen! Ik heb deze mouwloze polo vorig seizoen ook getest in petrol en crème kleur. De prijs van de polo is €14,99 en is meer dan zijn geld waard. De polo is zeker één van mijn favorieten, vooral omdat hij zo lekker luchtig is.


Rijbroek

Bij een outfit hoort natuurlijk ook een rijbroek. Ik ben gegaan voor de rijbroek in de kleur ‘deep golden’, omdat ik dit goed bij de oranje set vind passen. De broek heb ik al een paar keer gedragen en zit heerlijk! Er zitten zakken in de broek voor paardensnoepjes en het allerbelangrijkste; er zit een telefoonzakje in de broek! Dat is toch wel een gemis bij de meeste rijbroeken, maar deze broek heeft het. Bovendien heeft de broek een fijn anti-slip zitvlak.

Blog 3jpg

Paardrijdekje

Het leukste is om samen met je paard te matchen en ook dat is mogelijk met deze set. Er is namelijk een oranje dekje! Het dekje heeft exact dezelfde kleur als de polo, wat écht heel leuk en zomers staat! Ik ben wel een fan van dit dekje; ik heb inmiddels meerdere kleuren van dit paardrijdekje en dit dekje heeft zelfs een nieuwer ontwerp (nieuw logo). Het paardrijdekje is echt stevig, mooi afgewerkt met een randje en logo én heeft zelfs singellussen!


Sokken

Sokken! Die kunnen we niet vergeten. Ik heb twee soorten sokken getest voor deze outfit; oranje sokken in kindermaat en zwarte sokken met een lichtoranje randje in de maat voor volwassenen. De oranje sokken passen goed als je kleinere voeten hebt, want deze staan heel leuk bij de set. Bij de sokken voor volwassenen twijfelde ik over de zwarte kleur en of deze niet te donker zou zijn. Maar de donkere keur staat uiteindelijk wel leuk, zeker als je ook een zwarte riem draagt! En voor €2,99 kan je deze sokken niet laten liggen, toch?

Blog 5jpg

Paardensnoepjes

Als je de polo, het dekje, de sokken en de broek zou kopen, ben je €97,96 kwijt. Nu ben je al klaar! Maar… ik heb nog wat bijpassende items gevonden die de set helemaal afmaken. Namelijk deze wortelkoekjes of een kilo passievruchtsnoepjes voor je paard. Én allemaal in het oranje! De wortelkoekjes zien er ontzettend schattig uit en de passievruchtsnoepjes ruiken héérlijk. Elke keer als ik mijn zadelkast open doe, komt die geur mij tegemoet. Uria heeft de snoepjes en koekjes al goedgekeurd, nu is het aan jouw paard de beurt!

Blog 2jpg

Als je de outfit met de paardenkoekjes zou kopen, ben je €100,95 kwijt. Als je de outfit met de paardensnoepjes zou kopen, ben je €101,95 kwijt. Dat is toch wel voordelig! Bij sommige paardenmerken heb je voor dit bedrag nog niet eens een dekje of broek. Ik vind dat paardensport betaalbaar moet zijn voor iedereen, dus heb ik dit setje samengesteld. Als je net begint met paardrijden of een nieuwe outfit zoekt voor een laag budget, is dit een hele goede set. Bovendien is de kwaliteit ontzettend goed, en dat kan ik als trouwe Decathlon-gebruiker wel zeggen!

Ik ben heel benieuwd of jij de set, of items uit de set, gaat kopen. Stuur je me een Instagram DM via @daphnedraaftdoor als je wat leuks hebt gekocht? Ik ben benieuwd!

Blog 4jpg

* Dit blog bevat affiliate linkjes. Als jij iets van bovenstaande linkjes koopt, krijg ik een klein percentage van de opbrengst. Dit verandert niks aan jouw prijs, maar je helpt wel mijn kanaal verder!