Glitterspray voor paarden testen!

Onlangs kreeg ik een super gaaf product, glitterspray voor je paard! Dit wilde ik natuurlijk gelijk uitproberen bij Uria, dus in dit blog gaan jullie lezen of de glitterspray echt werkt én of Uria een glitterbal is geworden!

Het product
Deze glitterlotion komt van de Decathlon. De lotion zit in een flacon en kan je zo op je paard sprayen. Je paard gaat er ook van glanzen en de spray ruikt ontzettend lekker. De spray kost €4,99.

Ik probeerde de spray als eerste uit op Uria’s hals. De zoete geur rook je gelijk! Spray niet te dichtbij, want dan gaat het fout en krijg je één bonk glitter en goud! Dat gebeurde mij, oeps... Nadat ik meer afstand hield, ging het goed en zag je de glitters. Het effect vond ik matig en Uria’s dikke vacht was een beetje nat geworden van de spray. Toen de spray was opgedroogd, kon je de gelukkig glitters beter zien! Kijk maar op onderstaande foto (en rechtsonder zie je waar het de eerste poging fout ging)... 

9f837914-df37-4185-863e-d77fd59e3376jpg

De glitters hebben een soort regenboogkleur; elke keer als je vanuit een andere hoek kijkt, hebben de glitters een andere kleur. Maar let op, dit effect is het sterkste als de zon schijnt. Als de zon niet schijnt, zijn het meer zilveren glitters. Kijk maar naar de foto onderaan het blog. 

Ik probeerde de spray ook uit op Uria's bips. Uria’s vacht is daar minder dik. Hierdoor zag je de glitters heel goed, nog beter dan op zijn hals waar de vacht dikker is!

Foto bips 2jpg

Ik ben uiteindelijk tevreden over het resultaat van de spray. Je kan de glitters echt zien en het geeft net even dat 'wow'-effect! En niet te vergeten, de spray ruikt super lekker. Het effect heb ik het sterkste ervaren als de zon schijnt. De glitters gaan dan weerkaatsen en je ziet allemaal regenboogkleurtjes. Ik ben heel benieuwd hoe deze spray eruit ziet op witte paarden.

Wanneer gebruik je deze spray nou? Je kan het gebruiken voor een wedstrijd, fotoshoot, verkleedpartijtje of gewoon voor de leuk. Ik ga dit zeker gebruiken als ik een fotoshoot heb met Uria of een show ga geven. Dus wees voorbereid op een glitterUria bij de Go Social Party 2021!

Ga jij de spray uitproberen? Laat me via Instagram weten wat het resultaat is!

Glitterkont Uria-1jpg

* Dit blog bevat een affiliatie link. Als jij iets van bovenstaande linkjes koopt, krijg ik een klein percentage van de opbrengst. Dit verandert niks aan jouw prijs, maar je helpt wel mijn kanaal verder!