• Uw winkelmandje is momenteel leeg

Zoek Blog
Zo huur je gemakkelijk een paardenwagen!

Wil jij eens op pad met je paard, maar heb je geen eigen vervoer? Geen probleem! Ook ik heb geen eigen vervoer, dus mocht ik een paardenvrachtwagen huren bij Horsetrucks for Rent. In deze blog lees je mijn ervaringen met het huren van een paardenwagen!

Lees meer
Voor €100,- een zomerse outfit voor jou én je paard!

Ben je op zoek naar een leuke zomerse outfit voor jou en je paard, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Lees dan snel verder! Ik ben op zoek gegaan naar een complete set met een polo, rijbroek, sokken, dekje én snoepjes. En dat allemaal voor €100,-!

Lees meer
Zelf Horse Agility obstakels maken!

Ben jij al bekend met Horse Agility? Met Horse Agility overwin jij samen met je paard de engste obstakels. Ik doe regelmatig met Uria Horse Agility en ik vind dit een leuke en leerzame afwisseling van het rijden.

Lees meer
Zo overleef jij de kou bij de paarden!

Wat een kou! Naar de paarden gaan in deze kou kan geen pretje zijn. Bevroren tenen, koude vingers… We kennen het allemaal! In dit blog geef ik jullie handige tips voor een winteroutfit bij de paarden.

Lees meer
Zo vind je een verzorgpony! 5 tips

Uria is mijn verzorgpaard en ik ben niet de eigenaar. Ik krijg daarom vaak de vraag hoe ik aan Uria als verzorgpaard ben gekomen. In dit blog ga ik je uitleggen hoe jij een verzorgpaard of verzorgpony kan vinden, dus lees snel verder!

Lees meer
Glitterspray voor paarden testen!

Onlangs kreeg ik een super gaaf product, glitterspray voor je paard! Dit wilde ik natuurlijk gelijk uitproberen bij Uria, dus in dit blog gaan jullie lezen of de glitterspray echt werkt én of Uria een glitterbal is geworden!

Lees meer